Să cunoaștem mai bine lumea în care trăim!

Rangerii Juniori din Munții Țarcu, elevi de gimnaziu la școlile învecinate Sitului Natura 2000 Munții Țarcu, au organizat o serie de evenimente în comunitățile lor, prin care să prezinte colegilor, prietenilor și familiilor lor de ce e important să cunoaștem și să avem grijă de natura din jurul nostru. Apoi, la concursul de la Teregova au prezentat rezultatele activităților organizate și au împărtășit juriului dintre învățămintele lor.

Evenimentele au fost diverse, atât în școală cât și la pas prin natură, fiecare dintre ele aducând natura mai aproape de sufletul copiilor. Felicitari tuturor echipelor participante și dascălilor care i-au îndrumat!

Membrii juriului au fost plăcut surprinși de activitățile realizate de elevi și de originalitatea prezentărilor.

Locul I a fost acordat echipei „Ciupercuțele” de la Şcoala Gimnazială ,,Gheorghe Frăţilă’’ din Glimboca, formată din elevii Condruţ Cristina – Ioana, Bechian Crina, Stanciu Marisa Lorena, Bistrian Pavel Marius și Bogdan-Lădariu Cristian, îndrumați de doamna profesoară Natalia Pădureanu.

Locul II a fost obținut de echipa ”Brăduții” de la Școala Gimnazială din Zăvoi, formată din elevii Mălăescu Florin, Timiș Andreea, Rad Georgiana, Culda Cristina și Vasieș Ana Maria, care au fost îndrumați de asemenea de doamna profesoară Natalia Pădureanu.

Locul III a fost câștigat de echipa „Yng și Yang pentru natură” formată din elevii Banda Andrei, Lăzărescu Mirela, Matica Georgiana, Vela Roxana și Roșeți Alexandra, de la Liceul Tehnologic „Sfântul Dimitrie” din Teregova” coordonați de doamna profesoară Banda Ioana.

Mulțumim echipei de dascăli de la Liceul Tehnologic ”Sf. Dimitrie” pentru găzduirea evenimentului și sponsorilor care au susținut financiar organizarea evenimentului: RESTART ENERGY, Vila Dor Poiana Mărului și SC Baustern SRL.

Sursa Altitudine Banat

Albumul cu fotografii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *